calitate - Strobile Energy

calitate

Reputația companiei și a personalului acesteia depinde în mod direct de calitatea produselor fabricate. Compania noastră a introdus un sistem riguros de calitate a produselor – de la furnizarea de materii prime la ambalare, pe care acum suntem de acord cu sistemele de control al calității din Uniunea Europeană.

Proprietarul drepturilor de licență pentru sistem de control al calității de cea mai mare autoritate al peletelor de lemn este Asociația Europeană de Biomasa (AEBIOM). Acest sistem se numește ENplus. Pentru organizare directă a sistemului de certificare ENplus este responsabil Consiliul European pentru Pelete (EPC) organizată în cadrul AEBIOM.

Sistemul ENplus se bazează pe specificațiile standardului european EN 14961-2. Standardul EN 14961-2 este o cerință pentru peletele de lemn pentru uz non-industrial. În limitele EN 14961-2 pelete sunt grupate în 3 clase: A1 (clasa de cenușă de înaltă calitate ≤0,7%), A2 (cenușa ≤1,5%) și B (cenușa ≤3,0%).

Compania noastră – “Strobile Energy™” a primit mai multe certificate care confirmă conformitatea produselor cu cerințele limitei A1 conform EN 14961-2. Testele au fost efectuate în Germania de laborator EUROFINS Umwelt Ost GmbH și în Republica Cehă în laborator TUV NORD Czech, s.r.o., care sunt organisme oficiale de inspecție din cadrul Uniunii Europene pentru Pelete.

Strobile TUV NordPage1

whatsapp on-line